Jogi nyilatkozat

Figyelemmel arra, hogy a jelen honlap tartalma főleg a “Négy király, egy szultán” című könyvre épül, a tartalom (a hozzászólásokat, leveleket stb. kivételével) teljes terjedelmében Dr. Várkonyi Tibor szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található fotók, képek, videók – amelyek Dr. Várkonyi Tibor tulajdonát képezik-, szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Jogszerű felhasználásnak minősül a facebookon történő megosztás, az adattartalomhoz vezető linkek továbbítása, a kimásolt anyagoknak ugyancsak magáncélú felhasználók számára történő közvetítése.

Vélemény, hozzászólás?